• +31 (0)6 81 4626 98
  • Ma - Za: 08:00 - 18:00

Hosting, Onderhoud & Support

Wij maken professionele websites met hedendaagse design.
Wij zorgen voor de juiste hostingpakket voor uw website. Als een keer project klaar is wij zorgen ervoor dat uw website optimaal blijft draaien.

Hosting, Onderhoud en Support

Voordat we uw website gaan bouwen, registreren wij uw domeinnaam en kiezen voor het juiste hostingpakket. Daarna zorgen we voor een optimale onderhoud en snelle support.

Juiste hostingpakket 

Wij registreren uw domeinnaam met de juiste naam zoals u dat in gedachten hebt.
Maar ja, welke hosting is het beste voor je website. Waar moet je op letten bij het kiezen van de hosting van je site. Het meest belangrijke is in ieder geval dat je website altijd bereikbaar is. Wij kunnen zorgen voor het juiste hostingpakket voor uw website.

Optimaal onderhoud en snelle support

Behalve hosting bieden we het onderhoud en support aan. Als het project eenmaal klaar is, zorgen wij ervoor dat uw website optimaal blijft draaien. Alle problemen lossen we voor u op. Op deze manier kunt nog alleen bezig zijn met de inhoud van uw website. We staan garant voor een goede support! Heeft u problemen met uw website, webshop of e-mail? We staan u graag persoonlijk te woord.
Hosting, Onderhoud en Support

Wat kunt u van ons verwachten

Domeinnaamregistratie
Domeinregistratie is je eerste stap naar uw eigen website of webshop. Vanaf het moment van domeinregistratie is de domeinnaam uitsluitend voor jou gereserveerd. Jouw domeinregistratie is daarmee per direct uniek en beschermd. Wij registreren een of meerdere domeinnamen voor jou zoals .nl, .com, .eu of met elke andere extensie.
Juiste hostingpakket
Een website moet gehost worden. Dat wil zeggen je moet een contract afsluiten met een provider waar jouw website op een webserver zal gaan draaien. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de hosting van je website. Er is heel veel keuze bij de hosting wereld en het kan best lastig zijn om daar nu de beste keuze te maken. Wij zorgen voor het juiste keuze zodat de website kan optimaal draaien.
Updates van CMS
U wilt natuurlijk zelf uw website kunnen beheren. Wij bieden u een CMS aan met een overzichtelijk beheersgedeelte, waarmee u uw website makkelijk aan kunt passen. Dankzij een breed scala aan functionaliteiten kan elke website helemaal naar eigen wens ingericht worden. Hiervoor gebruikt u een duidelijke handleiding.
Periodiek onderhoud
Bij een website die al draait op internet is een grondig periodiek onderhoud een absolute must. Wij zorgen voor continuïteit en levendigheid van je website. Dat doen we door actief mee te denken en door uw content regelmatig aan te passen en optimaal te houden. Bij het periodiek onderhoud zorgen wij dat o.a. de beveiligingsupdates van uw website geïnstalleerd worden en backups worden gemaakt. Op die manier blijft uw website altijd levend en aantrekkelijk voor je klanten.
Snelle 24/7 support
Bij een website en op het internet kan altijd iets misgaan. Ben je afhankelijk van je website of e-mail, en heb je onmiddellijk hulp nodig als iets verkeerds gebeurt? Met onze snelle support zorgen we voor de juiste oplossing. Wij staan altijd voor u klaar, zijn 24/7 telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij reageren snel en gaan gelijk voor u aan de slag. Zo ben je verzekerd van de snelste en beste support.
Veiligheid
Uiteraard wilt u kwaadwillenden op uw website of webshop buiten sluiten. Om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot uw gegevens is het van belang om goed up to date te blijven. Wij zorgen voor nieuwe updates die eventuele lekken in uw systeem zullen dichten. Het gaat hier om de updates van de CMS zelf maar ook soms plugins, componenten, thema's of modules. Deze updates voorkomen hackersaanvallen en zorgen dat het systeem compatibel blijft.

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Projecten gerealiseerd voor:


Stel een vraag aan ons

Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00