• +31 (0)6 81 4626 98
  • Ma - Za: 08:00 - 18:00

Google weboptimalisatie, SEO

Wij optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door Google. Dit wordt ook wel Zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd.

Google weboptimalisatie, SEO en usability

Behalve een goede design het is ook van belang dat uw website goed gevonden wordt en dat uw website zoveel mogelijk bezoekers trekt. We optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door Google.

Web optimalisatie - SEO

Dit wordt ook wel Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) genoemd. SEO draait om een zo hoog mogelijke positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines te behalen. De web optimalisatie is een doorlopend proces van controleren en doorvoeren van website aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat de optimalisatie wordt goed uitgevoerd en de uw positie van de website omhoog komt.

Juiste content

Het belangrijkste bij zoekmachine optimalisatie is het plaatsen van relevante content op de website. Deze content zijn alle teksten, video’s en afbeeldingen op een website. Maar behalve juiste content de website met alle web-elementen moet ook goed ingericht worden. Hierbij kan ook gedacht worden aan de pagina URL’s, pagina titels en de titels van afbeeldingen en video’s.
google web optimalisatie SEO

Wat kunt u van ons verwachten

Juiste content
Zonder contentstrategie mist content zijn doel. Het verschil tussen een goed en een goed bedoeld verhaal is inzicht. Inzicht in de doelen en de doelgroep, in de customer journey en in de organisatie. Content bestaat uit drie elementen: namelijk het doel, de opmaak en het onderwerp van de content. Wij helpen je graag bij het bepalen van het juiste content.
Zoekwoorden
Als je je website wilt optimaliseren dan zijn zoekwoorden en -zinnen van groot belang. Zoekwoorden zijn de woorden die mensen intikken in Google en op basis waarvan de zoekmachine relevantste pagina’s rangschikt. De meeste Google-gebruikers tikken per zoekopdracht 2 a 3 zoekwoorden in. Wij maken bij de content de juiste combinaties van deze woorden zodat de pagina's van de websites makkelijker gevonden worden.
Implementatie SEO
Voor heel veel websites en webshops geldt dat er een groot publiek op zoek is naar jouw aanbod. Het implementatie van SEO kan jouw internet presentatie veel bezoekers gaan opleveren. Dit duurt even maar het resultaat is gegarandeerd. Goed implementeerde SEO optimalisatie kan vele extra kwalitatieve bezoekers per maand opleveren. Als je echt meer bezoekers wilt en je wilt niet per klik betalen, zoals bij Google AdWords dan is SEO optimalisatie op een goede manier een goede oplossing. Hierbij helpen wij graag.
Hogere conversie percentages
Het is ook belangrijk dat een website een goede conversie percentage oplevert. Conversie in online marketing betekent het behalen van een vastgesteld doel. Je converteert jouw doelstelling naar een meetbaar resultaat. Hoe beter de conversie, hoe beter de resultaten van de website of webshop. Daarom focussen wij tijdens het bouwen van de websites en webshops veel op conversie optimalisatie.
Kwalitatieve links en relevante URL's
Bij kwalitatieve links gaat het om linkbuilding. Dit is het plaatsen van juiste links naar een website. Google neemt deze links op waardoor de betreffende website hoger plaatst in de zoekresultaten krijgt. Het verkrijgen van een zo sterk mogelijk linkprofiel, met kwalitatieve links, is dé manier geworden om concurrenten op het web te verslaan in de zoekresultaten. Voor de Google zijn ook juiste URL's van belang. Het is belangrijk dat de URL's van de pagina’s niet onnodig lang zijn. Daarnaast dienen de URL’s voornamelijk uit trefwoorden opgebouwd te worden. Wij bij the Identity kijken strategisch welke URL's scoren het best bij de Google.

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Projecten gerealiseerd voor:


Stel een vraag aan ons

Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00