• +31 (0)6 81 4626 98
  • Ma - Za: 08:00 - 18:00

Proffesionele en Effectieve websites

Wij maken professionele websites met hedendaagse design.
Het gaat om design die uw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk en responsive is.

Professionele en effectieve websites

Voor een moderne organisatie mag een professionele website niet meer ontbreken. Internet als medium biedt u vele voordelen om nieuwe klanten te werven en de relaties met uw huidige klanten te verstevigen.

Interactiviteit en gebruiksvriendelijkheid

Wij maken professionele websites met hedendaagse vormgeving en interactiviteit die het hele project extra kracht geeft en het geheel interessanter maakt. Het gaat om websites die uw doelgroep aanspreken, gebruiksvriendelijk en responsive zijn en daarnaast nog valt op in de zoekresultaten van Google. 

Vriendelijke CMS

We bouwen de websites met een geïntegreerde CMS waarbij iedere website uniek is en perfect aansluit op je huisstijl.

Responsive design

Al onze websites zijn responsive en zien er goed uit op zowel desktop, laptop, tablet en smartphone. Uiteindelijk wordt de website optimaal gevonden in Google en andere zoekmachines.
peroffesionele en effectieve websites

Wat kunt u van ons verwachten

UX design en Conceptontwikkeling
Een online strategie is onmisbaar in het ingewikkelde online spectrum van elke project. Hierbij gaan we samen kijken wat uw organisatie met dit project wilt bereiken en wat is uiteindelijke doel. U geeft uw wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Wij gaan samen een concept maken. Hierbij gaan we al nadenken over User experience waarbij de gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid optimaal is en klant staat centraal.
Webdesign
Wij zorgen voor hedendaagse design waarbij de interface het ontwerp met het juiste grafische vormgeving en visuele communicatie krijgt. Het visuele ontwerp, de webdesign, is het gezicht van de interface van uw website of app. Op basis van het functionele ontwerp wordt een passende vormgeving toegevoegd waarbij material design belangrijke rol heeft.
Uniek ontworpen eigen design
Elk organisatie heeft eigen huisstijl, Zo niet dan zorgen wij daarvoor. Een huisstijl vormt de basis voor de visuele identiteit van uw organisatie. Een goede huisstijl is heel wat meer dan alleen lievelingskleur en een mooi logo. Wij vormgeven de website die past bij de huisstijl van uw organisatie en het juiste resultaat oplevert. Optioneel gaan we dit in de StyleGuide in kaart brengen.
Weboptimalisatie
We optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door Google (SEO). SEO draait om een zo hoog mogelijke positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines te behalen. Behalve dit kijken we naar relevante content die een belangrijke rol spelt in het proces van optimalisatie.
Gebruiksvriendelijk CMS
U wilt natuurlijk zelf uw website kunnen beheren. Wij bieden u een CMS aan met een overzichtelijk beheersgedeelte, waarmee u uw website makkelijk aan kunt passen. Dankzij een breed scala aan functionaliteiten kan elke website helemaal naar eigen wens ingericht worden. Hiervoor gebruikt u een duidelijke handleiding.
Responsive design voor alle devices
Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat geweldig uitziet, desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig gaan we eerst een mobiele versie ontwerpen. Dat is dan afhankelijk van de doelgroep. Daarvoor gebruiken we responsive en adaptive design. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft.

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Projecten gerealiseerd voor:


Stel een vraag aan ons

Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00