• +31 (0)6 81 4626 98
  • Ma - Za: 08:00 - 18:00

Krachtige en Duidelijke webshops

Wij maken professionele webshops met gebruiksvriendelijk CMS systeem. Onze webshop maakt het mogelijk om efficiënt online zaken te doen.

Krachtige en duidelijke webshops

E-commerce is het kopen en verkopen van producten en diensten via internet. Daarvoor is een krachtige en duidelijke webshop nodig. Onze online shop maakt het voor u mogelijk om op een efficiënte manier zaken te doen via het internet.

Gebruiksvriendelijke CMS

Wij maken professionele webshops met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Een professionele webshop laten maken kan zeer snel en u kunt de webshop onderhouden zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is.

Eigen huisstijl

Onze webshops zijn gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en boven alles professioneel. Daarnaast is de vormgeving van de webshop volledig voor u aan te passen, zodat deze bij uw bedrijfshuisstijl aansluit.

Verschillende betalingsmethodes

De webshop biedt verschillende directe betaalmogelijkheden zoals iDeal, Paypal en creditcards, maar achteraf betalen is ook mogelijk met Afterpay. Uw klanten rekenen gemakkelijk af in uw webshop via een betaalmethode die ze vertrouwen en waar ze zich prettig bij voelen.

Op deze manier kunt u zelf snel en eenvoudig aan de slag met uw online winkel.
krachtige en duidelijke webshops

Wat kunt u van ons verwachten

UX design en Conceptontwikkeling
Een online strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van elke project. Hierbij gaan we samen kijken wat uw organisatie met dit project wilt bereiken en wat is uiteindelijke doel. U geeft uw wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Wij gaan samen een concept maken. Hierbij gaan we al nadenken over User experience waarbij de gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid optimaal is en klant staat centraal.
iDeal, Paypal, Creditcard
Wij bieden de wereldwijde betaalmethoden aan waardoor uw online shoppers met hun meest favoriete betaalmethode af kunnen rekenen. Van lokale betaalmethoden zoals iDEAL tot internationale betaalopties zoals PayPal, VISA en MasterCard. Wij adviseren u graag over welke betaalmethoden het beste passen bij uw webshop.
Uniek ontworpen eigen design
Elk organisatie heeft eigen huisstijl, Zo niet dan zorgen wij daarvoor. Een huisstijl vormt de basis voor de visuele identiteit van uw organisatie. Een goede huisstijl is heel wat meer dan alleen lievelingskleur en een mooi logo. Wij vormgeven de website die past bij de huisstijl van uw organisatie en het juiste resultaat oplevert. Optioneel gaan we dit in de StyleGuide in kaart brengen.
Web optimalisatie
We optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door Google (SEO). SEO draait om een zo hoog mogelijke positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines te behalen. Behalve dit kijken we naar relevante content die een belangrijke rol spelt in het proces van optimalisatie.
Gebruiksvriendelijk CMS
U wilt natuurlijk zelf uw website kunnen beheren. Wij bieden u een CMS aan met een overzichtelijk beheersgedeelte, waarmee u uw website makkelijk aan kunt passen. Dankzij een breed scala aan functionaliteiten kan elke website helemaal naar eigen wens ingericht worden. Hiervoor gebruikt u een duidelijke handleiding.
Responsive design voor alle devices
Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat geweldig uitziet, desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig gaan we eerst een mobiele versie ontwerpen. Dat is dan afhankelijk van de doelgroep. Daarvoor gebruiken we responsive en adaptive design. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft.

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Projecten gerealiseerd voor:


Stel een vraag aan ons

Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00